Singelhoes voor Fairfax Perfomance Dressuursingel


Fairfax Performance Singels zijn gemaakt van hoge kwaliteit zacht leer met een zachte Prolite vulling. In de meeste gevallen zullen ook gevoelige paarden geen singelhoes nodig hebben van schapenvacht. Een klein deel van het voordeel dat kan worden behaald met een Fairfax Performance Singel zal teniet worden gedaan bij het gebruik van een singelhoes. Fairfax adviseert u dan ook het eerst zonder singelhoes te proberen, pas wanneer blijkt dat uw paard alsnog een geïrriteerde huid krijgt adviseert Fairfax het gebruik van een singelhoes. De Fairfax Perormance Singel singelhoezen worden gemaakt door een Engelse specialist op het gebied van schapenvachtproducten met behulp van patronen beschikbaar gesteld door Fairfax. Een 'gewone' singelhoes voor een anatomisch gevormde singel heeft niet de juiste vorm en past hierdoor niet goed op een Fairfax Performance Singel.

Carl Hester, ruiter van het Britse dressuur team, reed voorheen Uthopia ook altijd met een singelhoes. Nadat hij was overgestapt op de Fairfax Performance Singel heeft Uthopia geen singelhoes meer nodig gehad.

Carl Hester's Uthopia met singelhoes 
tijdens de Europese kampioenschappen 
in 2011
Carl Hester's Uthopia met Fairfax Performance 
Singel tijdens de Olympische Spelen 2012 
zonder singelhoes
   


Singelhoes voor Fairfax Perfomance Dressuursingel Small

Singelhoes voor Fairfax Perfomance Dressuursingel SmallSingelhoes van therapeutisch schapenvacht, speciaal op maat gemaakt voor de Fairfax Performance Singel met elastieken bevestiging.


€ 85.00

Aantal  Singelhoes voor Fairfax Perfomance Dressuursingel Standard

Singelhoes voor Fairfax Perfomance Dressuursingel StandardSingelhoes van therapeutisch schapenvacht, speciaal op maat gemaakt voor de Fairfax Performance Singel met elastieken bevestiging.


€ 85.00

Aantal